Cynbel


Goede liedjes, daar begint het mee, zo bewijst ook het verhaal van CYNBEL. In 2016 brengt de band debuutsingle Vagabonds uit en spelen ze meer dan 30 shows in het najaar, waaronder veel Popronde-shows, het voorprogramma van Raglans en de aftershow van Kensington in Club Ziggo! Daarnaast scoren ze een hit op Spotify met Golden Coast en zijn ze meermaals te horen op 3FM.

Het jaar daarop bouwt de band voort aan die ingezette, stijgende lijn. Ze trappen het jaar erop af met een geweldige show in Paradiso, waarna ook diverse poppodia in Nederland en flink wat festivals volgen. In het najaar trekt de band zich terug om te schrijven aan nieuw materiaal. In 2018 keert de band terug op de bühne als aftershow van Stereophonics in de befaamde AFAS Live. Niet lang daarna brengt de band hun debuut-EP Unspoken Tales uit. Daarop volgt een tour van 13 shows in 11 steden in Nederland, waaronder het voorprogramma van niemand minder dan de Golden Earring.

Hebben wij even mazzel dat deze mannen speciaal voor ons nog een gaatje in de agenda hebben vrijgehouden! Een heuse topband in Doetinchem, dat moet je beleven!

Alvast even een voorproefje wat er op de planken komt op 6 oktober? Luister en geniet!