Jam of Gypsys


De Jam of Gypsys zijn een akoestisch maar plugged power trio bestaande uit: Marco Nash, Peter Pij en Pascal Timessen. Allen door de wol geverfde muzikanten die hun sporen afgelopen jaren in het muzikale landschap hebben verdiend. Het afgelopen decennium heeft dit trio samen een sterke live reputatie weten op te bouwen met hun, op MTV unplugged, geschoolde ‘Acoustic Experience’. Op podia in binnen- en buitenland, van feesttent tot privé feest, weten de JamofGypsyS weer de juiste toon te zetten.

De verschillende achtergronden van de individuele GypsyS zijn de oorzaak van de vaak verrassende en vernieuwende brede muziekkeuze. De JamofGypsyS SetList bevat een zeer gevarieerde uiteenlopende keuze van hits en meezingers. Vanaf de 60’s evergreens van de Stones, CCR en Beatles, tot de 70’s rock van de Osmond’s en de Who. Versneld door naar de pakkende jaren 80 rock van Brian Adams, Bon Jovi en zelfs Supertramp tot de jaren 90 grunge van Nirvana, Pearl Jam, Train en David Grohl’s Foo Fighters. Deze en nog veel meer ‘feel good songs’ brengen de Gypsys verder door naar de jaren 2000, met nog veel meer lekkere meezingers op de akoestische reis door de avond heen. Altijd blijven ze op zoek naar nieuwe krakers uit de hitlijsten van vandaag om zodoende hun Jamlist te blijven aanvullen.

Ze spelen voor ons op Doetinchem op de Planken echte 'feel good songs'. Maar laat je zeker ook een klein beetje verrassen..