Mart Hillen

Mart Hillen


Mart Hillen, de gitaarvirtuoos. Dit is er echt eentje van de bovenste plank! Mart kan echt alles met een gitaar, je zult versteld staan!

Het begon allemaal In 2016, toen Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen won. Dat deed hij met zo'n verrassende act, de fingerstyle! Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is.
Hij bespeelt de snaren en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. Mart is in zijn eentje een volwaardige band. Kun je toch niet geloven!?

Hoewel Mart niet zingt verlaat je de huiskamer met open mond, gegarandeerd! Hij vertaalt namelijk de alom bekende nummers op zijn eigen manier, waarbij elk nummer zijn eigen geschiedenis heeft, die grappig, droevig of interessant is. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant!

Mart was onder andere al te horen bij 3FM, de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band. Inmiddels heeft Mart ook zijn eigen theatertour.

Met Mart Hillen halen we een echt talent uit de regio in onze huiskamers. Daar zijn we stiekem toch wel een beetje trots op!

Alvast even een voorproefje wat er op de planken komt op 23 september... Luister en huiver!
Tickets